maandag 20 februari 2012

Achter de borden bij............Odin '59, 28-01-2012



Voetbalkoeltoer, wat is dat eigenlijk ? Volgens ons valt alles wat met voetbal te maken heeft onder deze noemer. Ook de rit naar de wedstrijd. Wat dat betreft was de rit naar Odin ’59 koeltoer met een hele grote K. Normaal doe je drie kwartier over dit ritje, maar op ongeveer 500 meter van het sportpark had de politie de afslag afgesloten, zodat we een stukje om moesten rijden en we dus na anderhalf uur rijden aankwamen. Er bleef dus weinig tijd over voor bier en wogs in de kantine.

Het veld van Odin ’59 is trouwens ook een stukje koeltoer, want waar vind je nog een voetbalveld met een kasteel ernaast ? Ieder moment verwachtten we dat er koene ridders en mooie jonkvrouwen uit Slot Assumburg tevoorschijn zouden komen. De koene ridders waren er wel (die blauwwitte strijders op het hoofdveld) maar mooie jonkvrouwen hebben we helaas niet aangetroffen, of we hadden die dame van 70 achter de snackcorner een puntmuts en een jurk aan moeten trekken. En dan nog.

Afijn, de wedstrijd tegen “angstgegner” Odin ’59 (Odin staat trouwens voor: Ons Doel Is Nuttig, wat natuurlijk nergens op slaat, want elk doel is nuttig, anders hadden die dingen niet op voetbalvelden gestaan. Wij bedoelen maar. Of zouden ze ergens anders op doelen ? Het doel van de naam ontgaat ons in ieder geval) werd vrij gemakkelijk gewonnen. De derde helft werd ook in dikke winst omgezet, zodat we konden spreken van een geslaagde zaterdagmiddag.

Voor meer koeltoer op voetbalgebied, zoals grappige foto’s en filmpjes, kunt u trouwens onze website bezoeken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten